Aanmelden lustrum 8 juni 2024

Onze watersportvereniging bestaat 50 jaar! Dat willen we met jullie vieren op zaterdag 8 juni op het strand in Muiderberg.

We gaan jullie trakteren met een mooi programma!

We starten om 14:00 uur met “De Slag om ’t Hooft”, de traditionele zeilwedstrijd van WSV Muiderberg, waarbij afhankelijk van het type boot een andere baan om de eilanden ’t Hooft en Warenar wordt gevaren. Er wordt een rating toegepast om de uitslag te bepalen. Altijd spannend tot het bittere eind! De inschrijving is open voor alle open zeilboten en catamarans van leden en oud-leden. De eerste inschrijvers kunnen gebruik maken van boten uit de eigen WSV Muiderberg vloot (8 Sunfishes en 10 Optimisten). 

Vanaf 15:00 uur zal de beroemde WSV waterglijbaan van de dijk naar het strand zorgen voor onvergetelijk speelplezier voor de kinderen.

Om 16:00 uur heffen we het glas en serveren we hapjes, maken we kennis met nieuwe en oude leden, reiken we de Slag om ’t Hooft wisseltrofee uit en zijn er tot 19:00 uur nog veel meer feestelijke activiteiten!

Wil je ons alsjeblieft laten weten of je komt? Aanmelden kan met het formulier hieronder.

Je kan ook aangeven of je ons wilt ondersteunen met de organisatie van dit feest. Alle helpende handen zijn welkom en worden zeer op prijs gesteld!

Wij zijn op zoek naar leuke foto’s en/of filmpjes om een mooi beeld neer te zetten van de vereniging in de afgelopen 50 jaar. Heb je iets? Mail het naar info@wsvmuiderberg.nl

We hopen op jullie komst!