De inschrijving voor de zeillessen voor 2018 is geopend!!

De inschrijving voor de zeillessen voor 2018 is geopend!!

Beste Leden,

Onlangs hebben wij u het nieuwe watersportprogramma 2018 aangeboden ! In de bijlage is het hele programma nogmaals bijgevoegd.

Ook dit jaar geven wij buiten de traditionele wedstrijden, het donderdagavondzeilen de hele zomer weer zeillessen aan jong en oud. Zoals bekend zijn wij de afgelopen jaren wel wat overvallen door de populariteit van de van de zeillessen.

Mede door de grootte club aan vrijwilligers hebben wij tot nu toe alle inschrijvers kunnen plaatsen en alle lessen kunnen draaien. Voor komende zeillessen komen er al diverse verzoeken tot inschrijving binnen waardoor er ook dit seizoen weer veel deelnemers verwacht worden.

Om dit luxe probleem in goede banen te lijden starten wij vanaf vandaag met de mogelijkheid om u en het gezin op te geven voor de zeillessen. Het opgeven van de zeillessen is mogelijk tot de sluitingsdatum van vrijdag 25 mei 2018

De zeillessen zijn enkel bedoeld voor leden en inschrijving is enkel mogelijk via het digitale formulier “inschrijving zeillessen’.

Deelnemers van de zeillessen van vorig jaar dienen zich opnieuw aan te melden via het contactformulier voor de zeillessen voor het seizoen 2018.

Mochten we toch onverhoopt te veel inschrijvingen krijgen dan zullen wij een wachtlijst instellen zoals beschreven in het programma. Verzoeken van niet leden voor deelneming aan de zeillessen zullen pas in behandeling genomen worden wanneer zij zich hebben aangemeld als lid (via het digitale formulier op de website, aanmelding lidmaatschap 2018). 

Voor de wedstrijden geldt geen wachtlijst en als je snel inschrijft kun je wellicht gebruikmaken van één van de Sunfishes van de vereniging.

Wij wensen u veel watersport leesplezier en zien u graag weer snel op het water. Tot slot nodigen wij u van harte uit om ook de ALV te bezoeken op 13 mei 2018.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur WSV Muiderberg,

Michiel, Joris en Menno

opening inschrijving zeillessen 2018