Definitieve indeling ZondagZeillessen 2015

Definitieve indeling ZondagZeillessen 2015

Beste Leden,

De aanmeldingen voor de zeillessen zijn via het automatische aanmeldformulier ontvangen en verwerkt in de ‘Definitieve indeling 2015’
Nieuwe aanmeldingen worden niet meer verwerkt.
Bij uitzondering en afhankelijk van de groepscategorie kan gekeken worden of nieuwe deelnemers op een wachtlijst geplaatst kunnen worden.

Het indelen van de lesgroepen is met grote zorg gemaakt waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met verzoeken en de wensen van de deelnemers. Omdat ook de laatste deelnemers zijn toegevoegd en opmerkingen op de concept indelingslijst zijn verwerkt kent de definitieve lijst een aantal veranderingen ten opzichte van de concept lijst.

Om verwarring te voorkomen verzoeken wij iedereen om de concept lijst te verwijderen en rekening te houden met deze definitieve lijst.  Het is mogelijk dat er toch een aantal zaken niet of foutief zijn doorgevoerd. Vandaar het verzoek om ook deze definitieve indelingslijst nauwkeurig door te nemen en te kijken of uw aanmelding correct is verwerkt. Indien er toch zaken niet juist zijn doorgevoerd dan horen wij dit graag.

De zeillessen starten op 31 mei 2015 volgens het definitieve schema. Voor degene die dit jaar voor het eerst deelnemen aan de lessen is het van belang op de hoogte te zijn van onderstaande zaken ;

Indien het te hard waait wordt er theorieles gegeven of uitgeweken naar de volgende inhaaldag.

Voordat de lessen op de zondag beginnen let dan op het volgende:

  • Kijk goed in welke zeilgroep je bent ingedeeld en zorg ervoor dat je zeker een kwartier van te voren aanwezig bent;
  • De zeillessen staan onder leiding van de verschillende instructeurs uit de vereniging, herkenbaar aan de vereniging shirts.
  • Aanmelden dient te geschieden ter plaatse bij de inschrijftafel.
  • Hulp van ouders op de dag zelf, om deze dag tot een succes te maken is altijd van harte welkom;
  • Wetsuit (zwemkleding) en zwemvest dienen zelf geregeld en meegenomen te worden. Omkleden is mogelijk in de haven. (Zeilen in gewone dagelijkse kleding wordt afgeraden).
  • Water of surfschoenen worden aangeraden in verband met grip en bescherming van de voeten in het water.
  • Waardevolle spullen kunnen achtergelaten worden in de kluisjes (kleedkamer haven 50 eurocent (retour)) .
  • Afmelden bij Menno Hollander 06-51843558 of per e-mail (info@wsvmuiderberg.nl) of via website. Gelieve zo vroeg mogelijk, maar in ieder geval 1 dag van tevoren afmelden i.v.m. indeling groepen en gebruik boten.

MvG

Het bestuur WSVM