Nieuwsbrief van het bestuur

Nieuwsbrief van het bestuur

Beste watersportliefhebbers,

 

Nog even en het watersportseizoen 2016  is weer geopend. We hebben een programma voor dit jaar samengesteld. In de bijlage, en binnenkort in de brievenbus, vinden jullie het overzicht. We hopen dat er voor iedereen weer voldoende activiteiten gepland staan.  Jullie kunnen je aanmelden via de aanmeldformulieren zeillessen.

De eerste aanmeldingen zijn gelukkig alweer binnen. In verband met de indeling van de groepen verzoeken wij jullie zo snel mogelijk aan te melden voor de zeillessen waarbij de uiterlijke sluitingsdatum is gesteld op 20 mei a.s.

De zeillesgroepen kennen een limiet aan deelnemers waardoor de mogelijkheid van plaatsing in de lesgroep zal geschieden op basis van datum van aanmelding. Des te eerder de aanmelding is ontvangen des te waarschijnlijker is de mogelijkheid van deelname. Wanneer de lesgroepen vol zitten zal dit kenbaar gemaakt worden op de website en zal het niet meer mogelijk zijn om aan te melden, waardoor tevens de sluitingsdatum daarmee is komen te vervallen.

 

Meld je dus nu aan voor deelname aan de zeillessen via het aanmeldformulier !!

 

In het geval je zin hebt om een bijdrage te leveren in de vorm van het geven van zeilles e/o verrichten van hand- en spandiensten e/o helpen van de walcommissie e/o (mede)organiseren van evenementen, e.d., dan horen we het graag!

 

Op 29 mei staat de eerste zeilwedstrijd gepland. En we willen graag het seizoen in het weekend van 11 september met z’n allen afsluiten. We combineren dan het kamp (zaterdagmiddag tot en met zondagmorgen) met de Slag om het hoofd (zondagmiddag) in 1 weekend.

 

We hopen dat we weer een zonnig seizoen met veel zeiluren tegemoet gaan!

 

Hartelijke groeten,

Het bestuur WSVM