Zeillessen 2020

Update 5 mei 2020: de inschrijvingen voor de zeillessen zijn gesloten. In minder dan 24 uur kregen wij meer inschrijvingen dan wij kunnen plaatsen.

Natuurlijk proberen wij iedereen die zich heeft aangemeld een plekje te geven. Als dit niet lukt stellen we ook dit jaar weer een wachtlijst in. Deelnemers van vorig jaar en actieve leden hebben voorrang en verder wordt gekeken naar het moment van inschrijving. Nieuwe aanmeldingen en verzoeken per mail kunnen wij helaas niet verwerken.

Uiterlijk 15 mei krijgt u bericht of uw kind geplaatst is en andere belangrijke informatie over de lessen, waaronder ons Corona-protocol voor kinderen en ouders.

1 mei 2020

Wegens de Corona-maatregelen heeft de vereniging dit jaar vooralsnog een beperkt programma van zeillessen. Wij hebben hiervoor toestemming van de gemeente, uiteraard met in achtneming van de geldende maatregelen van het RIVM en de geldende noodverordening.

Wij zijn inmiddels hard bezig alle benodigde voorbereidingen te treffen om te starten met de zeillessen in Optimisten voor kinderen t/m 12 jaar.

De lessen vinden plaats op de volgende dagen.

• Zondag 17 mei, zondag 24 mei, zondag 31 mei, zondag 7 juni, zondag 14 juni en zondag 21 juni.
  • Zondag  28 juni (inhaalles in geval van slecht weer of andere omstandigheden)

Toelatingseisen:

• Alleen jeugdleden t/m 12 jaar kunnen zich inschrijven
  • In bezit van minimaal zwemdiploma A en B

Let op: wij hebben beperkte capaciteit: dit jaar slechts 60 plaatsen (6 lessen x 10 kinderen). Natuurlijk proberen wij iedereen te plaatsen, maar als dit niet lukt stellen we een wachtlijst in.

Eigen risico verklaring:

Het deelnemen aan de zeillessen van de watersportvereniging Muiderberg geschiedt geheel op eigen risico en voor rekening van de meerderjarige cursist. Het deelnemen aan de zeillessen van de watersportvereniging Muiderberg door een minderjarige cursist geschiedt geheel op eigen risico en voor rekening van de verantwoordelijke ouder/verzorger. De watersportvereniging Muiderberg en haar instructeurs kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade van welke aard dan ook.

Met het aanvinken van “Automatische incasso” verleen ik éénmalig machtiging aan WSV Muiderberg om lesgeld af te schrijven van mijn bankrekening. Het bedrag zal in mei of juni worden afgeschreven.

Het is mij bekend dat ik een verzoek kan indienen bij mijn bank tot terugboeking van dit afgeschreven bedrag. Dit verzoek kan tot 30 kalenderdagen na datum van afschrijving worden ingediend. De machtiging kan te allen tijde worden ingetrokken door het verzenden van een e-mail met daarin een opzegging naar info@wsvmuiderberg.nl.

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent het lidmaatschap van de vereniging en onze zeillessen, dan kunt u ons mailen.