Zeillessen 2021

Update 25 april 2020: de inschrijvingen voor de zeillessen zijn gesloten. In minder dan een week kregen wij meer inschrijvingen dan wij kunnen plaatsen.

Natuurlijk proberen wij iedereen die zich heeft aangemeld een plekje te geven. Als dit niet lukt stellen we ook dit jaar weer een wachtlijst in. Deelnemers van vorig jaar en actieve leden hebben voorrang en verder wordt gekeken naar het moment van inschrijving. Nieuwe aanmeldingen en verzoeken per mail kunnen wij helaas niet verwerken.

Leden die zich ingeschreven hebben, krijgen uiterlijk maandag 3 mei van ons bericht of de lessen zoals gepland kunnen doorgaan en of jij (of je kind) geplaatst kan worden. Als plaatsing niet mogelijk is krijg je bericht of je op de wachtlijst staat.


20 april 2021


Ook dit jaar zal Watersportvereniging Muiderberg weer zeillessen organiseren voor kinderen. Of we ook weer les kunnen geven aan volwassenen is nog wat onzeker. Wegens de Corona-pandemie zijn wij genoodzaakt de geldende richtlijnen en maatregelen van de overheid nauwkeurig op te volgen. De belangrijkste maatregel is dat deelnemers en instructeurs tijdens de lessen anderhalve meter afstand houden tot elkaar en dat de groepsgrootte beperkt is.

Wij zijn inmiddels hard bezig alle benodigde voorbereidingen te treffen om te starten met de zeillessen in Optimisten en Sunfishes. Alle boten liggen al klaar in de haven van Muiderberg.

De lessen zullen plaatsvinden op de volgende dagen.

  • Zondag 16 mei, zondag 23 mei, zondag 30 mei,
    zondag 6 juni, zondag 13 juni, zondag 20 juni en zondag 27 juni.

Toelatingseisen:

  • Alleen leden en jeugdleden kunnen deelnemen
  • Deelnemers moeten in bezit zijn van minimaal zwemdiploma A en B

Let op: wij hebben beperkte capaciteit. Natuurlijk proberen wij iedereen die zich aanmeldt te plaatsen, maar als dit niet lukt stellen we een wachtlijst in.


Eigen risico verklaring:

Het deelnemen aan de zeillessen van de watersportvereniging Muiderberg geschiedt geheel op eigen risico en voor rekening van de meerderjarige cursist. Het deelnemen aan de zeillessen van de watersportvereniging Muiderberg door een minderjarige cursist geschiedt geheel op eigen risico en voor rekening van de verantwoordelijke ouder/verzorger. De Watersportvereniging Muiderberg en haar instructeurs kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade van welke aard dan ook.

Met het aanvinken van “Automatische incasso” verleen ik éénmalig machtiging aan WSV Muiderberg om lesgeld af te schrijven van mijn bankrekening. Het bedrag zal in mei of juni worden afgeschreven.

Het is mij bekend dat ik een verzoek kan indienen bij mijn bank tot terugboeking van dit afgeschreven bedrag. Dit verzoek kan tot 30 kalenderdagen na datum van afschrijving worden ingediend. De machtiging kan te allen tijde worden ingetrokken door het verzenden van een e-mail met daarin een opzegging naar info@wsvmuiderberg.nl.


Heeft u vragen of opmerkingen omtrent het lidmaatschap van de vereniging en onze zeillessen, dan kunt u ons mailen.