Zeillessen

Ook dit jaar heeft de vereniging weer een mooi programma van zeillessen:

• Jeugdzeilen beginners (1e en 2e jaars)
  • Jeugdzeilen (3e en 4e jaars)
  • Zeilen 16-80 jaar beginners en gevorderden

Alle lessen vinden plaats op zondag en voor alle lessen geldt: zwemdiploma A en B verplicht.

Zo 26 mei 2019:    Les 1

Zo 2 juni 2019:      Les 2

Zo 9 juni 2019:      Les 3

Zo 16 juni 2091:    Les 4

Zo 23 juni 2019:    Les 5

Zo 30 juni 2019:    Les 6

Zo 7 juli 2019:        Inhaalles (in geval van slecht weer of andere omstandigheden)

Eigen risico verklaring:

Het deelnemen aan de zeillessen van de watersportvereniging Muiderberg geschiedt geheel op eigen risico en voor rekening van de meerderjarige cursist. Het deelnemen aan de zeillessen van de watersportvereniging Muiderberg door een minderjarige cursist geschiedt geheel op eigen risico en voor rekening van de verantwoordelijke ouder/verzorger. De watersportvereniging Muiderberg en haar instructeurs kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade van welke aard dan ook.

De inschrijvingen voor de zeillessen voor 2019 zijn gesloten.

Natuurlijk proberen wij iedereen die zich heeft aangemeld te plaatsen. Als dit niet lukt stellen we dit jaar weer een wachtlijst in. Deelnemers van vorig jaar en actieve leden (of ouders) hebben voorrang en verder wordt gekeken naar de inschrijvingsdatum. Uiterlijk 25 mei krijgt u bericht of u of uw kind geplaatst is en andere belangrijke informatie over de lessen.

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent het lidmaatschap van de vereniging en onze zeillessen, dan kunt u ons mailen.